Kam až mě nohy donesou...

... o vášni k běhání, o ultramarathonu, o přírodě a snad trochu i o lidech - sobě i jiným pro radost.

čtvrtek, května 10, 2012

Běžící stín v éteru

Bohuzel, posledni dny blogovani nakloneny prilis nejsou. Serial o Cedro Peak ultramarathonu ale rozhodne neni zapomenut, a ani utrpeni na Zane Grey se mi nedari zcela vymazat z pameti. Malemu Murkovi (alias Lezici Stin) zacinaji rust zoubky a spanek stoji za starou belu, hlavne tedy v noci ... pres den v praci to docela jde, jen snad kdyby uklizecka nedelala takovy ramus. Co bych dal alespon za tech skromnych 5-6 hodin, ktere jsem se kdysi skoro stydel priznat na jednom ruzovem blogu. Taky se blizi Jemez 50M, coz krome bezecke pripravy, ke ktere se jiz skoro tradicne stavim pomerne stoicky - proste si dam vecer pet lahvacu, aby se mi pred startem dobre spalo - znamena hlavne hekticke usili v oblasti sponzoru, za ktere jsem zodpovedny. Nejvice jsem hrdy na svuj majstrstyk v podobe 288 darovanych piv ze Santa Fe pivovaru i na poukazky na veceri ci obed zdarma pro nejpomalejsi mistni bezce v nasi nejlepsi restauraci Blue Window. V okamziku opojeni vlastni dulezitosti se mi dokonce podarilo prorazit i do eteru. Moje malickost by za radiovy hrich samozrejme nestala, po boku Hardrockerske legendy a Barkleyskeho Netvora v jedne osobe Blakea Wooda ale i ja znim jako opravdovy bezec ... pokud vam to tedy neurve usi :)
Santa Fe(jske) radio maskovane volacim znakem KSFR vysilajici na kmitoctu 101.1 FM (tez streamujici na webu http://www.ksfr.org/) je v Novem Mexiku neco jako v Cechach tradicni Radiozurnal. Ranni talkshow vedena Mary-Charlotte je pak hodnocena coby nejpopularnejsi vysilaci blok. Zhruba patnact minut slavy, stredoevropskeho casu nekdy mezi ctvrtou a patou odpoledne, ve ctvrtek 10.kvetna  ... pro masochisty pak na veky veku ... coby podcast v archivu: http://www.santaferadiocafe.org/podcasts/.

P.S. ... a jeste ... zatimco nekdo nechce "sedet za peci" ... jini "mysli na pivo" ... o tom vice ale az tak za tyden   ci dva ... ;) 

7 Comments:

At 10. 5. 2012 10:07:00, Blogger hideosi said...

Muj prítel nebezec ,ale pivar bi mnel z tebe radost 288 cápu to je opravdu majstrstich.

 
At 10. 5. 2012 12:18:00, Blogger 12HonzaDe said...

Myslim si, ze mas velkej dar presvedcoval a ziskavat lidi.. verim, ze pristi rok to bude zase tak dobry!
Radilo ladim, podcast stahnu, radost je potreba si delat porad.. furt! MSF! 12:)

 
At 11. 5. 2012 13:24:00, Blogger Jan Havlíček said...

Barkley vypadá dobře. Nezkoušels se tam přihlásit?
Z obhlídky pivovaru jsem hned dostal žízeň. To je dobrej počin sehnat takovýho sponzora.

 
At 11. 5. 2012 16:29:00, Blogger Running Shadow said...

@hideosi - no, a to jeste nevis ze zakladame u nas pivni kooperativu. Ve stredu se voli prvni spravni rada :) Jeste neni jasny jestli si postavime "jen" hospodu nebo i maly pivovar. Jiste je, ze i kdyz neni spatne, brzy bude lepe :)

@12Honza - podcast jeste na webu neni, Mary-Charlotte ma dovolenou, nevim jestli to tam nekdo doda nez se vrati. Poslouchal jsem se cestou do prace, malem sem se uspal :)

@HonzaH. - Barkley je absolutni silenost. jeste jsem se nehlasil, ono vubec neni jednoduche zjistit jak se prihlasit da :) ... ale na pres rok to zkusim, to je jasny, i kdyz to asi bude jeste vetsi masakr nez obvykle, letos dokoncili dokonce 3(!!!) bezci, dva v tratovem rekordu. Takhle to nemuzou nechat ... kdybys mel zajem dej vedet, preposlu te na lidi kteri "vi", ja nic jinak prozradit nesmim :)

 
At 11. 5. 2012 19:56:00, Blogger hideosi said...

To uz budes behat ultra jen kolem pivovaru ne :-)

 
At 11. 5. 2012 20:15:00, Blogger Running Shadow said...

@hideosi - urcite bych nebyl prvni :) ... aneb "od piva k pivu" - zavod na 44.4 mil (http://brewtobrew.com/race-information/)

 
At 14. 5. 2012 15:59:00, Blogger Jan Havlíček said...

Shadow - Díky za nabídku, ale nechám si to ještě pořádně uležet. Skoro to vypadá, že jeden musí napřed udělat rekord na Appalachian Trail nebo něco podobnýho, aby měl vůbec šanci Barkley dokončit.

 

Okomentovat

<< Home