Kam až mě nohy donesou...

... o vášni k běhání, o ultramarathonu, o přírodě a snad trochu i o lidech - sobě i jiným pro radost.

čtvrtek, března 03, 2005

Ošizená středa, čtvrtek už dobrý a hurá na Berlín!

Treti den byva kriticky, jak pravi moudre porekadlo o lyzarskych, vodackych trempskych a ja nevim jakych vsech jeste vyletech. Zrejme to plati i o bezeckem tydnu. Podruhe jsem dobrovolne vypustil a podruhe to padlo na stredu. Trestila mne rano hlava a tak jsem se nedokazal prinutit zvednout. Pomahal jsem si vymluvami, ze pujdu jeste vecer, nebo ze i kdyby ne, tak stejne pujdu na karate a to se pocita taky. Nakonec jsem nesel nikam, vytvrdnuli jsem v praci do deseti vecer. ... tak takhle by to dal neslo. Jako polehcujici okolnost mam aspon ze ten vecer byl ve znameni horecnate (samozrejme na posledni chvili) pripravy na konferenci v Berline, kam za par hodin odjizdime. Jenze polehcujicich okolnosti se vzdy da najit, kolik kdo potrebuje. Kazdopadne mi streda pripada nejaka divna, jestli to je kombinace prace a behani a jeste nedostatecne motivace blizicim se vikendem ... tezko rici.
Trochu jsem si utisil svedomi dnesnim rannim behem, po stredecnim odpocinku to byla klidovka, stale mrzne, ale nijak drsne, snih vetsinou zmizel, jen jeste na par mistech v lese se na ceste drzi. V Berline se zdrzime asi tyden, kdyby tam nahodou nekdo byl take, tak mi dejte vedet, zkusim byt online. A taky si balim vechny behaci teplaky, rolaky, boty i ponozky sebou ... dival jsem se na plan mesta, zeleni se to tam nekolika velkymi fleky ... "tak budeme uvidet". Musim se polepsit ;-))

1 Comments:

At 3. 3. 2005 11:44:00, Anonymous Anonymní said...

Dobry. Fakt dobry. Po vcerejsim hovoru s kamaradkou jsem taky zacal neco psat, az to bude stat za to, tak ti dam vedet....:-) Zatim

 

Okomentovat

<< Home