Kam až mě nohy donesou...

... o vášni k běhání, o ultramarathonu, o přírodě a snad trochu i o lidech - sobě i jiným pro radost.

čtvrtek, srpna 04, 2005

Zatím podle plánu, ale nad Frankfurtem se to mračí

Asi je lepsi zacit tim lepsim ... tedy i vcera i dnes podle planu. Ve stredu to bylo za deset, nebo spise za 9 a 3/4 a dnes rano opet za temer 7. Bolesti v chodidle jsou uz prakticky pryc, po krecich z uterka ani stopy. Zapasim sam se sebou pri vstavani, ale myslim, ze je to spise narocnym pracovnim programem, nez nechuti k behani. Chodivame domu pravidelne kolem pul devate, tak se jeste najist, trosku pohyblivych obrazku nez to vytravi, a uz jenom spat. Rano se pak nemuzu probrat, ale kdyz uz vyrazim, je to opet dobre. Zacina se mi to i pomalu rozbihat, ale budu se brzdit, neni kam spechat.
Co je horsi, alespon z pohledu behani, ze s Frankfurtskym marathonem to zacina vypadat blede. Predevcirem jsem dostal email podle ktereho to vypada, ze prinejmensim od 18. do 29. rijna bychom meli byt ve Statech, pravdepodobne jeste o par dnu dele. Profesionalne to jsou skvele zpravy, ale bezecky je jasne, ze termin 30.10. bude pravdepodobne nedosazitelny, nemluve o Stromovce, kterou jsem si drzel v patrnosti jako moznou alternativu. Ach jo ... "... ale co nadelas, detma nezatopis, a kdyz zatopis, neohrejes se! ...".

5 Comments:

At 4. 8. 2005 14:12:00, Blogger running observer said...

Asi bude potřeba si najít nějakou termínovku maratonů ve státech... tady v blízkém okolí se pak už asi nic v rovinatém terénu nepořádá. Jedině snad něco v Berlíně... Já sám taky dopředu nikdy nevím... Mnohdy o účasti rozhoduji zcela na poslední chvíli.

 
At 4. 8. 2005 14:25:00, Blogger Running Shadow said...

Ono to asi tak dopadne, trenovat jakoby nic ... a pak nekde neco na posledni chvili najit. ... a nebo ze si tak jako pri praci na chvilku odbehnout ... nebo spise po praci, tesne pred odletem ... http://www.grandrapidsmarathon.com/ ... ;-))))

 
At 4. 8. 2005 15:34:00, Anonymous Anonymní said...

Ve Státech se koná pořád spoustu maratonů, ale je otázkou, jestli zrovna budete v teritoriu, kde se nějaký poběží.
V listopadu už se pak v Evropě těžko něco pořádného hledá...

 
At 4. 8. 2005 15:48:00, Blogger Running Shadow said...

prave ten odkaz nahore je cca hodinu autem od Lansingu v Michiganu, kde bych mel byt. Dokonce je to i presne v terminu Frankfurtskeho marathonu ... takze na prvni pohled to zni lakave ... ale uprimne receno, nevim, nevim ... moc si to nedovedu predstavit ... bylo by to docela dobrodruzstvi ;-)))

 
At 4. 8. 2005 17:36:00, Anonymous Anonymní said...

Někdo běhá rád maratony ve velkoměstech, někdo je rád běhá v horách, ale koukám, že vaší specialitou jsou maratony, kde budete jediný Čech:-))

 

Okomentovat

<< Home